ponedjeljak, 16. travnja 2018.

Nakon 14 godina muž je ostavio jer je ostala nepokretna, a par mjeseci kasnije doživjela najbolju stvar




Često na internetu možemo pronaći razne priče, koje su ljudi doživjeli u svom životu, neke su tužmne a neke sretne, dok nas neke baš iznenade. Neke osobe nam pokažu da iako nam se dešavaju teške stvari u životu, ne trebamo odustati. Ovdje je riječ o Rioni Keli koja je 2015. godine doživjela moždani udar. Zbog moždanog udara je ostala nepokretna i prikovana za kolica.




Pored toga, njen muž se nije mogao nositi s tim i ostavio je, a bili su 14 godina u braku. Riona kaže da joj nije bilo nimalo lako zbog toga, u tim trenucima joj je trebala njegova podrška,a on ju je napustio. Ipak, uz nju su bili porodica, djeca, prijatelji.
Zbog njihove podrške nije klonula duhom. Vidite kako nas neke osobe napuste i pokažu koliko su slabe. Iako ju je muž napustio, Riona se borila. U svim tim problemima, desilo joj se i nešto lijepo. Naime, pošto je trebala ići na fizioterapije, stupila je u kontakt s trenerom Kit Mejsonom.



On je bio taj koji ju je motivisao. Stalno ju je pitao kako je i davao joj je podršku. Potom su se zaljubili jedno u drugo i u vezi su već 11 mjeseci. On je pokazao kako je divna osoba. On je dobar otac i njenoj djeci. Unio je sreću u njihov život. Lijepo je imati nekog takvog pored sebe. Nekog ko će biti tu uz nas i ko će nas motivisati onda kada mi sami nemamo snage.
Nakon svega Riona je ipak doživjela prelijepe trenutke i sada je sretnija nego ikad, a Mejson se pokazao predivnim prema njoj i njenoj djeci. Ova priča je mnoge dirnula u srce, a kako i ne bi kada je u pitanju ovakva situacija.
izvor: http://bosnian-problems.info

Nema komentara:

Objavi komentar