nedjelja, 29. srpnja 2018.

Super efikasan čistač jetre: Poboljšanje će osjetiti cijelo tijelo! (RECEPT)




Današnja ishrana puna je štetnih materija koje jetra ne može sama da uništi, zbog čega joj je potrebna sva moguća pomoć.



Jetra je organ koji služi za skladištenje hranjivih materija i neutralisanje štetnih. Ali, današnja ishrana puna je štetnih materija koje jetra ne može sama da uništi zbog čega joj je potrebna sva moguća pomoć.
Nečistoće u tijelu se nakupljaju kroz hranu, kozmetiku, sredstva za čišćenje domaćinstva i zagađenu okolinu. Kako vam tijelo daje do znanja da je puno toksina? Simptomi su glavobolje, zamor, um kojem fali bistrina, iritabilnost, bol u zglobovima, zatvor, preterana proizvodnja gasova, nadutost i gojenje. Da su se u tijelu nakupili otrovi pokazuju i tamni kolutovi oko očiju i ten bez sjaja što automatski čini da izgledamo starije.
Eliksir koji pročišćava jetru i cio organizam i čini da izgledamo zdravo, mladoliko i svježe sadrži samo dva sastojka: maslinovo ulje i limunov sok.
Pomješajte jednu kašiku ulja i jednu kašiku soka i popijte svako jutro na tašte.



I maslinovo ulje i limunov sok bogati su antioksidantima koji uklanjaju višak slobodnih radikala, štite zdrave ćelije od oštećenja i neutrališu toksine.
Izvor: zadovoljna

Nema komentara:

Objavi komentar