petak, 30. ožujka 2018.

6 stvari koje donose novac, sreću i blagostanje tokom godine




Dobar Feng šui za dobru Novu godinu podrazumeva da sebe opremite stvarima i bojama koje će vam doneti sreću i blagostanje, ali i više novca.
Feng šui stvari sa kojim treba uću u novu godinu kako biste privukli bogatstvo, zdravlje u danima i mesecima kojima nam slede uglavnom su crvene boje. Ova vatrena boja predstavlja i vatreni element u Feng šuiju i snažan simbol bogatstva i napredovanja.



Evo kojih 6 elemenata treba da imate u praznicima koji slede:
1. Crveni novčanik
Novi novčanik simboliše da ste spremni da primate novo bogatstvo pri ulasku u novu godinu (kako materijalno tako i duhovno), a crvena boja će pomoći da privučete dobre vibracije.
2. Crvena odeća
Privucite sreću u novoj godini tako što ćete nositi garderobu u ovoj boji. Feng šui učitelji savetuju da upravo u crvenoj provedete novogodišnje veče. Nije važno da li su u pitanju diskretne minđuše ili neki odevni komad.
3. Crvene cipele
Cipele su uvek povezane sa hodanjem u bolje situacije, godine, vreme… Zato će crvene cipele biti simbol da ste spremni da zagazite napred u bolje sutra.
4. Zlatni nakit
Diskretnim zlatnim nakitom prizvaćete obilje i više novca u novoj godini za vas i vaše najbliže.
5. Novi sat



Sat simboliše da se pomerate unapred, zato će kupovina novog sata doneti pozitivnu či energiju. Najobičniji i najjeftiniji ovakav detalj imaće pozitivna učinak na vas u narednoj godini.
6. Velika torba
Ovaj detalj simboliše da vi očekujete dosta dobrih stvari i da bam je potrebna velika torba kako bi u njoj smestili sve blagodeti ovog sveta.
(Lovesensa)

Nema komentara:

Objavi komentar