ponedjeljak, 27. kolovoza 2018.

57-godišnji sveštenik primljen je u Bostonski medicinski centar jutros u vrlo neprijatnim okolnostima. Razlog ce vas sokirati !



Boston | 57-godišnji katolički sveštenik primljen je u Bostonski medicinski centar jutros u vrlo neprijatnim okolnostima.
Otac Wendel O’Connor je bio upućen u bolnicu nakon što je pozvao 911 da prijavljuje da je „pao u tušu“ i imao 25,5 cm dugačak krst zaglavljen u njegovom rektumu.
Kada su doktori uradili snimak na Radiologiji ostali su zateceni s onim sto su vidjeli na snimku. Naime,svestenik je zaista imao Krst zaglavljen u svom rektumu.




Doktor James Shephard, koji je pricao sa ocem O’Connorom, kaže da je bio šokiran kada je vidio snimke rendgena.
„Ja sam takodje pobozan covjek i Katolik sam , ali sam zaista zacudjen i sokiran da vidim jedan sveti simbol u rektumu svestenika. To je jedno veoma sokantno saznanje za mene , i neshvatljivo da neko moze da voli Isusa i na takav nacin.“
Nakon izuzetno teske osmo – satne operacije , mogli su napokon izvaditi zaglavljeni Kriz .
Advertisements
„Proveli smo dugosatnu operaciju kako bi mogli izvuci taj zaglavljeni Kriz. Morali smo napraviti nekoliko velikih rezova , kako bi njegov anus napokon bio dovoljno sirok, kako bi izvukli taj kriz.
Da budem iskren sa vama, jos uvijek je neshvatljivo kako je uopce moguce da jedan krst zavrsi na ovakvom mjestu.“
Dr Shephard kaže da je ova specifična hirurgija uklanjanja stranih tijela (RFBR) bila jedna od najkompleksnijih intervencija koje je on sproveo u svojoj karijeri.
Prema doktoru Shephard-u, oblik križa je učinio ekstrakciju posebno komplikovanim.
Otac Wendel O’Connor je odbio da odgovori na bilo kakva pitanja, rekavši samo da je imao „nesreću u tušu“ i da „u njegovoj situaciji nije bilo ništa se „ualno“.
Jasno je da je ovakav slucaj privukao ogromnu medijsku paznju, ali ovo nije ni prvi ni posljednji slucaj kojeg smo tretirali, te koji je dosao u nasu bolnicu kako bi uradili ekstrakciju stranih tijela iz njihovog rektuma.
Svake godine, prosječno 5 687 Amerikanaca se pojavljuje u bolnici sa raznim objektima zaglavljenim u njihovim analnim šupljinama. Neki od ovih slučajeva su izazvali veliku medijsku pažnju poslednjih godina.



U oktobru 2016. godine, jedna majka iz Wallasey-ja u Engleskoj, primljena je u bolnicu kako bi izvukla veliki vibrator iz rektuma.
U 2015 godini, 27-godišnji nezaposleni Amerikanac stigao je u bolnicu sa niskim stomakom .Razlog tome je bio ubrizgavanje tečnog ljepila , koje je sebi ubrizgao prije na pet sati u njegovu analnu šupljinu.
Ostali objekti koji su se nalazili u ljudskim analnim šupljinama od sijalice, boce, mobilne telefone pa do raznih životinja … i jos mnogo toga.

Nema komentara:

Objavi komentar