srijeda, 29. kolovoza 2018.

Ova majka se osramotila na roditeljskom sastanku – kada su joj pokazali šta je njena kćerka nacrtala za domaći, PROPALA JE U ZEMLJU




VELIKU I NEVIĐENU SRAMOTU JE DOŽIBJELA MARGARET STIVENSON KOJA DOLAZI IZ ŠKOTSKOG KILMARNOKA, NJOJ JE SRAMOTU PRIREDILA NJENA KĆERKA.




Na roditeljskom sastanku je htjela da propadne u zemlju kada su joj pokazali šta je njena kćerka nacrtala za domaći zadatak. Djevojčica Lusi je imala zadatak da nacrta svog roditelja, a ona je odlučila da nacrta svoju majku.
Ali ne u bilo kakvom stanju, nacrtala ju je tako da je izgledalo da majka leži u krevetu i da povraća nakon jedne pijanke. Napisala je u opisu:
– Moja majka je bila bolesna u nedjelju, neke odvratne sokove je pila i morala je da se odmori.
Učiteljica je odmah odgovorila djevojčici da se nada će joj brzo biti bolje.
Nju je bilo mnogo stid svega, pred svim roditeljima, učiteljica je pokazala šta su nacrtali, htjela je da propadne u zemlju momentalno. A potom je učiteljica dala sjajnu pouku, rekavši kako djeca kupe sve od svojih roditelja, ona ne znaju šta je ovo, ali definitivno da nije pravi primjer za malu djecu.
Ovakve stvari vi morate da izbjegavate, da se ne bi dešavalo ubuduće.



Pazite dobro šta radite i pred kim to radite, djeca upijaju svaki vaš korak i pokret baš kao što je uradila i ova djevojčica, nacrtala je svoju majku u pijanom stanju iako to nije ni znala, niti očekivala da će to uraditi.
Da li ste vi nekada imali ovako sličnu situaciju sa svojom porodicom ili ne? Pišite nam i vi vaše događaje najbolje sa roditeljskih, kada ste htjeli propasti u zemlju.
Izvor:nostalgicno.info

Nema komentara:

Objavi komentar